top of page

Ліс крадуть - щепки летят!



По заяві ГО «Гром-Рада Північного регіону» співробітники Ананьївського ВП Котовського ВП ГУНП в Одеської області, розпочали кримінальне провадження за фактом незаконної порубки лісу в Байтальському лісі.


Згідно експертизи, яку вже проведено, Ананьївське лісове господарство відпускало ліс – піловнік (1-2 сорту) як технічна сировина. А це означає, що вартість якісного лісу занижувалась. І лише по затриманому автомобілю, не надійшло до бюджету державного підприємства Ананьївське лісове господарство приблизно 30-40 тисяч гривні. І це, лише з одного автомобіля!

Хто в цьому винен і хто понесе відповідальність? Про це ми дізнаємося пізніше, коли поліція закінчить розслідування. Але вже видно, яку протидію їм роблять місцеві органи влади і суди.

Контракт з директором Ананьївського лісгоспу Савченко Олександром Миколайовичем закінчився і він повинен пере заключити його.

Питання, стосовно призначення нового директора лісництва виносилося на громадські обговорення, на якому були присутні депутати Ананьївської райради, і голова Ананьївської РДА Маковійчук Дмитро Сергійович пообіцяв не підписувати подання, поки не з’ясуються всі обставини цієї справи.


Яке здивування було у всіх депутатів і громадськості, коли ми дізналися про те, що Маковійчук Д.С. підписав подання на Савченка О.М., про участь його в конкурсі на цю ж посаду!

То виникає резонне питання: а для кого так старається Маковійчук Д.С. і чи це державна позиція, і позиція Одеського губернатора Саакашвілі Міхо, захищати тих, хто розкрадає державне майно?

Слідство ще не закінчено і підозру не повідомлено, але сам факт розкрадання лісу доведено і хто в цьому винен доведе слідство. Аоле вже цілком зрозуміло, що це робилося при керівництві Савченко О.М., а Маковійчук Д.С., своїми діями дає згоду, щоб так і продовжувалося.

EndFragment

«Раб мечтает не о свободе, а о своих рабах» 
Цицерон
bottom of page